logo


OPINIONS DE CLIENTS


Mitja
Toni Cornellas, president de l’Associació Esportiva la Mitja (mitja marató de Granollers
Sintetitzar en una sola frase la missió, la visió i els valors de la nostra organització, ens va costar molt. En Ramon li ha posat ritme i color.
ATC
Pep Gaspar, dissenyador gràfic
per a AT Comunicació

Posar banda sonora a un projecte àudiovisual és com fer un vestit a mida: cal criteri i professionalitat, però sobretot cal flexibilitat i saber ajustar cada detall. Amb el Ramon, a més, sempre hi tens la màxima implicació i autoexigència.
CubusGames
Quim Garreta, cofundador
de Cubus Games

Treballar amb el Ramon és un plaer des del minut zero: amable, entregat, apassionat, i amb un talent immens per crear música i ambients sonors. Per crear la BSO de Dràcula: Rastre de sang hem tingut comunicació constant, mostrant-se dinàmic, àgil, encertat i molt prolífic. Ha llegit en tot moment les necessitats de la narrativa, capbussant-s’hi de ple i embolcallant-la amb passatges poètics, trepidants, o carregats de misteri. Una feina excel·lent.
RC
Ferran Monterde, responsable de programació de Ràdio Caldes FM
El Ramon va captar ràpidament el concepte que volíem i el va traduir en falques que projecten el tarannà de l’emissora, la fan reconeixible instantàniament i s’instal·len en la memòria de l’audiència, tot creant-hi un vincle emocional.

MOSTRES DE MÚSICA

CINEMATIC


ACCIÓ

CELTA ENERGÈTIC/ÈPICCELTA ONÍRIC

CELTA ALEGRE

TERROR
TERROR CLÀSSIC

ATMOSFERES (TERROR, MISTERI)

CIRC

POP

ROCKSPACE ROCK

CANÇÓ DE TAVERNA A L’ESTIL IRLANDÈSBALADA

facebook
linkedin
instagram
contact