logo

SOBRE MI

Hola! Em dic Ramon Solé i fa quasi 30 anys que composo música, sobretot per als meus projectes artístics. Des de fa un temps, però, poso tota aquesta experiència al servei d’altres professionals: m’interessen el diàleg creatiu i proper, i el repte de convertir les idees en sons. Faig música per ajudar les persones amb qui treballo a què els seus productes siguin únics, reconeixibles i especials per a la seva audiència.

Al llarg de la meva trajectòria he composat des de folk fins a música experimental, passant per tots els estils més coneguts de pop i rock, i principalment he escrit cançons: més de 200 com a compositor i lletrista. A banda, també he creat molta música instrumental i disseny sonor per a espectacles, publicitat, ràdio, exposicions, cultura popular, etc, i en els darrers anys m’he introduït en els sons d’avantguarda. Em considero, per tant, un compositor versàtil i amb capacitat per adaptar-me a un ventall molt ampli de projectes.

He composat cançons per al DJ i cantant Miqui Puig i he treballat amb músics d’estils tant diversos com Jordi Armengol, Mau Boada, Keco Pujol, Ramon Prats, Txema Riera o els artistes visuals Helena Pielias i Vicenç Viaplana Ventura, entre d’altres. A banda, en aquestes quasi tres dècades he tocat en nombroses formacions (Korrefok, Hèrzia, Lola, etc, a banda de la meva trajectòria en solitari com a Solé), sempre assumint la direcció musical i la composició.

Si us ve de gust que treballem plegats, estaré encantat d’escoltar-vos

ESTUDIS MUSICALS
  • 5è curs de solfeig
  • 2n curs d’harmonia
  • 1r curs de cant coral
  • 1r curs de formes musicals
  • 6è curs de guitarra clàssica, amb Rafael Sala (títol de grau professional del Conservatori del Liceu)
  • Estudis de guitarra de jazz amb Toni González
PREMIS
Dues composicions seves han rebut guardons:
  • Primer premi del Concurs de Cançó de Salitja (1994) amb el grup Korrefok i la cançó Els dissortats
  • Primer premi del concurs Èxit, convocat per Catalunya Ràdio i TV3 (1999), amb el grup Hèrzia i la cançó Per quan vinguis
DISCOGRAFIA